fbpx
Przepisy
Zuzanna Woźniak

Tofurnik z musem z mango

Składniki (przepis na 10 kawałków): Tofu naturalne, twarde – 450 g (2.5 x Opakowanie) Jogurt sojowy- 150 g Mango – 150 g (0.5 x Sztuka) Erytrol – 120 g (podzielone na 30g i 90g) Napój

Czytaj dalej »
Kuchnia
Zuzanna Woźniak

Cytrynowe placuszki biszkoptowe z kiwi i migdałami

Podrzucam Wam dzisiaj pomysł na pyszne śniadanie na słodko w egzotycznym wydaniu. Wiedzieliście, że oliwy smakowe świetnie sprawdzają się nie tylko w wytrawnych potrawach? Te cytrynowe placuszki swój wyjątkowy charakter zawdzięczają właśnie aromatyzowanej cytryną oliwie

Czytaj dalej »
Kanapki
Zuzanna Woźniak

Bruschetta z zielonym groszkiem i kiełkami

Święta powoli dobiegają końca, ale to nie oznacza, że trzeba rezygnować z apetycznie podanych dań na co dzień. Czasem naprawdę niewiele trzeba, by aż chciało się jeść. Weźmy na przykład te bruschetty – już sama

Czytaj dalej »
Przewiń do góry