Ekspresowa pizza w stylu śródziemnomorskim z cukinią i pieczarkamiKuchnia, Pomysł na obiad, Przepisy, Słone przekąski / By Zuzanna Woźniak Składniki:Pomidory koktajlowe – 120 g (6 x Sztuka)Pinsa gourmet 33 Fine Foods – 115 g (0.5 x Sztuka)Mozzarella mini w kulkach – 45 g (3-4 x Sztuka)Cukinia – 30 gPesto alla genovese, Monini – 30 g (2 x Łyżeczka)Pieczarki- 20 g (1 x Sztuka)Oregano (suszone) – 1.5 g (0.5 x Łyżeczka)Przygotowanie:Czas przygotowania: 15 minut Nagrzej piekarnik do 220 stopni.Pinsę posmaruj pesto.Pokrój cukinię i pieczarki w cienkie plasterki. Kulki mozzarelli przekrój na pół. Rozłóż na cieście.Zapiecz 8-10 minut.Podawaj z garścią pomidorków. K:486.9 / B:20.7 / T:17.9 / WP:57.6 / F:4.8 Przepis powstał we współpracy z Monini Polska