Składniki:
- Pomidory koktajlowe – 120 g (6 x Sztuka)
- Pinsa gourmet 33 Fine Foods – 115 g (0.5 x Sztuka)
Mozzarella mini w kulkach – 45 g (3-4 x Sztuka)
Cukinia – 30 g
- Pesto alla genovese, Monini – 30 g (2 x Łyżeczka)
- Pieczarki- 20 g (1 x Sztuka)
- Oregano (suszone) – 1.5 g (0.5 x Łyżeczka)
Przygotowanie:
Czas przygotowania: 15 minut
Nagrzej piekarnik do 220 stopni.
Pinsę posmaruj pesto.
Pokrój cukinię i pieczarki w cienkie plasterki. Kulki mozzarelli przekrój na pół. Rozłóż na cieście.
Zapiecz 8-10 minut.Podawaj z garścią pomidorków.
K:486.9 / B:20.7 / T:17.9 / WP:57.6 / F:4.8
Przepis powstał we współpracy z Monini Polska

